Du har altid været glad for sport. Du har dyrket sport hele dit liv. Det startede selvfølgelig med fodbold. Og det blev ved med fodbold. Men du fandt tid til også at svømme og dyrke atletik. Du var faktisk ret god – sådan allround. Og du har da også sørget for at kunne dyrke sport, imens du studerede, da du fik dit første job, og da du stiftede familie. Ok, der blev skruet lidt ned for timerne, du brugte på din sport. Men du sørgede for at komme ud og løbe – hver eneste dag. Og det gør du stadigvæk. Du synes dog, at det er sjovest at løbe, når du er sammen med kammeraterne og I spiller indendørs fodbold. Der på den lille bane. Det er bare så fedt at spæne efter den lille bold. Se de andre blive helt røde i fjæsene af anstrengelse. Du nyder det. Og har det strålende efter en aften, hvor I har løbet og råbt ad hinanden – og bolden.

Tunge trætte ben

På nær i dag. I dag føler du, at du har løbet lidt længere end normalt. Dine ben er tunge. Du kan næsten ikke få dem løftet op fra sofaen. Og din kone vil gerne have dig med til dans i morgen! Du orker det ikke. Tanken om at skulle danse kan du ikke holde ud, så du skubber den væk fra dig. Du bliver liggende på sofaen. Lader som om, du læser og lader din viv servere en god kop kaffe. Med kage – hjemmebagt – til.

Brug for recovery støvler

Du har brug for et par recovery boots. Ved du det? Nå, ikke! Ok, men jeg kan fortælle dig, at hvis du havde et par recovery boots, så ville du ikke sidde der og føle, at du ikke vil til dans med din søde hustru. Et par recovery boots kan nemlig sørge for, at du ikke har så ondt i dine ben i løbet af ret kort tid. Og du må jo indrømme, at du ikke er helt ung længere – så dine tunge ben har brug for at restituere sig i lidt længere tid, end de plejede. Det skal du altså lige tænke på. Vi bliver ældre. Vi kan ikke altid helt det samme, som vi kunne, da vi var 25 år gamle.

Køb Recovery Boots på nettet nemt

Du har dog erfaring – og du ved, at du ikke bør skuffe din hustru med dårlige undskyldninger om ømme muskler. Så, hvis hun giver dig lov til at blive væk fra dansen i morgen, så vil jeg råde dig til, at du bruger tiden i morgen – imens hun danser – til at finde et par recovery boots online – så du kan komme dig efter dine egne fodboldkampe og udskejelser sammen med kammeraterne derude på atletikbanen. Du behøver da heller ikke altid at skulle vise dig. Du er i god form. Men din krop stiller nogle krav til dig. Bl.a. at du giver den hvile og tid til at restituere sig, når den har brug for det. Og det har den altså lige nu, hvor du ligger der og har ømme ben efter den voldsomme fodboldkamp i går.