Du har længe gået og overvejet at sige dit job op. Du er godt træt af det. Og du har sådan set brugt en del tid på at bygge en indkomst op ved siden af dit daglige arbejde. Det er sådan noget med, at du har lavet et par websites, hvor du skriver artikler, der handler om, hvordan og hvorledes man passer og plejer et hus og en have. Du laver små referencer til sites, hvorfra de sælger produkter, som du anvender i huset og haven, og er der en af dine læsere, der køber et produkt, fordi han eller hun har klikket på det link, du lagde ind i din artikel, så får du en lille kommission.

En hurtig WordPress?

Det site, som især handler om vinterklargøringen af haven er blevet meget populær og du har set af den indkomst, som sitet skaber, stiger. Det er ret imponerende. Det har naturligvis fået dig til at overveje, om du mon skulle lave endnu en hurtig WordPress hjemmeside, der udelukkende handler om, hvordan man kan skabe det bedste indeklima i huset, når vi har hedebølger. Du har nemlig lagt mærke til to ting: Der kommer flere og flere meget specialiserede webshops. De kan være så specialiserede, at de kun sælger et enkelt produkt. Fx energivinduer.

Meget specialiserede søgninger

Du har også lagt mærke til, at når en besøgende leder efter oplysninger om et emne, så søger han eller hun ofte meget specialiseret. En søgefrase er ikke længere bare ”godt indeklima”. Nej, nu er der flere og flere, der søger efter fx: ”bedste indeklima i betonbyggeri om sommeren”. Så din nye WordPress hjemmeside skal også være meget specialiseret. Formår du at få folk med interesse for indeklimaet i deres hjem til at se dit site, så vil det blive en god kilde til din indkomst. Og det vil sige, at du kan sige dit nuværende job op.