Det var dejligt at komme ud og gå. Bare sådan en lang tur med hunden. Stille og roligt. Rundt om vejen og så ned på stien, der fører ned til skoven. Hunden var glad. Den fik lov til at tage alle lugtene ind – i fulde drag og uden, at du forsøgte at få den til at gå videre. Tålmodighed her i kulden betaler sig. Hunden har jo vist al sin kærlighed til dig, efter at I kom hjem. Og du har god samvittighed, fordi du ikke gik i fælden og begyndte at løbe – eller bare at gå rigtigt hurtigt. Din træner vil være stolt af dig. Og det er vigtigt for dig. Din træner har fortalt dig, at du ikke må træne i de kommende 2 uger.

Roligt tempo

Du må gå lange ture – i roligt tempo. Du må trække dine Recovery Boots på i få minutter hver dag. Men ikke mere end det. Heldigvis stoler du blindt på din træner. De gange, hvor du har vovet ikke at stole på ham, er det jo gået galt. Men de gange, hvor du stolede på ham, er du jo kommet ud på den anden side af kampene med rigtigt gode resultater. Så hvorfor skal du ikke stole på ham nu?

Godt spørgsmål. Det skal du bare – altså, stole på ham. Og når han nu siger, at du gerne må bruge dine Recovery Boots i nogle minutter hver dag, så ved du godt, at han gerne vil have, at du kommer tilbage til træningen hurtigst muligt. Du ved, at han gerne vil have dig med på holdet igen. Du ved dog også, at han er meget forsigtig, når det handler om at få spillere på banen igen efter, at de har fået en alvorlig skade. Og det fik du jo. Du blev jo mere eller mindre torpederet af en uansvarlig bilist, da du var ude og cykle. Det var ikke engang i forbindelse med træning, at du cyklede. Det var mere sådan bare en eftermiddagstur. Du skulle kun ned til bageren for at købe et af de virkeligt lækre rugbrød. Du fik revet en sene over. Nede ved anklen. Og dit knæ fik sådan et vrid, at der dannede sig en alvorlig inflammation.

Træningen må vente

Så fodboldtræningen må vente. Det ærgrer dig. Den uansvarlige bilist har sådan set været meget sød: Han sendte dig ’get-well-hilsner’ på de sociale medier. Sendte dig også et års abonnement på et amerikansk månedsblad, som specialiserer sig i fitness og gadgets til fitness. Du har læst et par af bladene artikler. Det er ret videnskabeligt. Og det er samtidig lidt provokerende. Du læste dog en god artikel om Recovery Boots, som fortalte dig, at de er gode til at holde dig i nogenlunde form og balance efter en sportsskade. Så hvorfor ikke også efter en trafikulykke, der påførte dig fuldt træningsstop i nogle uger?

Recovery Boots

Og ja, når din mor kommer forbi, så er det altså rart at kunne henvise til et amerikansk tidsskrift, der faktisk anbefaler, at du bruger Recovery Boots, så du hurtigere kan komme tilbage på fodboldbanen. Her kan du læse mere om Recovery Boots og hvad de kan: https://optimasport.dk/collections/recovery-boots