Du har den der følelse igen. Du skal ud at score en fyr eller en kvinde. Den liderlighed, der har herset rundt i din krop hele dagen skal bare tilfredsstilles. At det så bliver et eventyr for en enkelt nat er ikke et problem. Dit behov skal bare opfyldes. Du tager måske frækt undertøj på, så du er parat til alle situationer. (Jo, der findes også frækt undertøj til mænd!) Hvis du er kvinde, så kan det godt være at du har flere sæt lingeri fra Private Play i din skuffe. Du har i hvert fald overvejet, hvilket undertøj du skal have på.

Afsted – afsted

Og så er det bare med at komme i resten af tøjet og så ind til baren, hvor du bestiller din favoritdrink og ser på potentielle sexpartnere. Finder du en partner, ja så er der vist ikke problemer. Han eller hun har sikkert det samme behov, som du har. I skal bare finde en måde og et sted at få det tilfredsstillet på. Om det så handler om, at I skal klæde jer af, imens I ler og nyder at kysse hinanden, eller om det handler om, at I lige skal ordne sagen hurtigt, er vist en problemstilling, som I hurtigt finder en fælles løsning på. I hvert fald, så bliver der scoret. Og det ender med to tilfredse kroppe.

Sex er en nødvendighed

Vi kan jo ikke nægte, at sex er nødvendigt. Og har vi ikke en partner, så er det ofte en løsning, som mange tyer til. Nogle gør det, fordi de ikke har en sexpartner, selvom de egentlig gerne vil have det. Andre gør det, fordi de er ved at udforske deres eget seksualitet. De prøver sig frem. Andre igen gør det, fordi de er trætte af det sexlegetøj, der ligger i skuffen. De gider det ikke længere. Det er ligesom blevet legetøj, der kun sørger for at opfylde et behov, der slet ikke har den mindste form for menneskelig berøring i sig.

Sexlegetøj er et supplement

Og ja, her er det, at sexlegetøj ofte bliver ’misforstået’: Sexlegetøj er til, fordi det kan hjælpe os og det kan være med til at give os et sjovere og rigere sexliv. Men der er stor forskel på at have sex med eller uden en partner. Menneskelig berøring, som mange mennesker ikke har mulighed for at opleve, kan blive så stort et ønske, at dildoer ikke længere bliver taget i brug. Eller vibratorerne. For nogle mennesker bliver brugen af sexlegetøj også en rutine: Dildoen bliver taget frem hver tirsdag og fredag. Færdig. Efter få minutter er behovet for seksuel stimulans og orgasme blevet stillet.

Og hvad skal du så? Sidde der i sengen – alene – med et glas rødvin, imens du overvejer, om du gider at rengøre dildoen lige med det samme? Derfor bliver det frække undertøj fundet frem. Lingeriet bliver sorteret. Og så skal der scores. Det er helt forståeligt. Det er menneskeligt. Heldigvis er dildoen blevet rengjort. Det kan jo godt være, at aftenen på baren ikke giver det resultat, som du havde håbet på. Og så er dildoen altså guld værd!