Mandag morgen. Du er lige tjekket ind på kontoret. Du har åbnet din PC og er lige ved at åbne din kalender i Teams. Du hader Teams. Den app er bare så irriterende og pågående. Alligevel, så tjekker du den. Det ligner en blød start på den kommende arbejdsuge. Der er kun to møder, som du skal arrangere for din chef. Et af dem skal holdes i et konferencecenter, som allerede har sendt bekræftelse på din anmodning om et mødelokale til fire personer.  De skriver i bekræftelsen, at de har inkluderet den mødepakke, som du bad om: Kaffe i pausen kl. 11:00 og frokost ved centerets buffet.

Nordsjællands Konferencecenter

Det er et møde i Nordsjælland. Du er glad for at centeret vendte tilbage så hurtigt med bekræftelsen på, at I kan leje mødelokaler i Nordsjælland hos dem så hurtigt. Det betyder, at du har mere tid til at kunne koncentrere dig om de andre opgaver – og det andet møde, som du skal sørge for at finde faciliteter til.

Du kan se på mailen fra konferencecenteret, at de mødelokaler i Allerød, som du har booket, er af en beskaffenhed, som inkluderer både gratis WIFI og parkering. Der er grundige kørselsvejledninger til alle. Og så er der oplysninger om, hvad du skal gøre, hvis mødet af en eller anden grund bliver aflyst. ”Politikker og godt at vide.” Det er fint. Du regner ikke med at mødet skal aflyses – men du kan aldrig vide.

Mere fart på

Du sætter lidt mere gas på dig selv. Mandag morgen er altid lidt kaotisk. Alle, der kommer lidt for sent skal lige have en god ide til en god undskyldning – og et sødt smil fra dig. Du har en masse ’gode undskyldninger’ på din liste. Og du har altid et smil. Men lige nu synes du faktisk, at du kunne bruge lidt smil fra de andre: Du har lige fået en mail om, at din chef ønsker, at du finder excellente mødefaciliteter i Allerød allerede i næste uge. Han vil holde et møde med potentielle investorer og de skal have det absolut bedste.

Kvalitet

Du ved, hvad det indebærer: Ikke kun en excellent mødepakke, med frokost, kaffepauser og gratis frugt. Nej, der skal lidt mere ind i mødepakkerne, som du skal bestille. Og der skal være lidt ekstra god kvalitet ved selve mødelokalet: Måske lidt rustikke møbler. Måske lidt pop-art på væggene. Det er en del af dit job at finde ud af det. Så du skal gå lidt forsigtigt til værks omkring din chef i de næste par dage. Finde ud af, hvem de potentielle investorer er, og hvad de kan lide, så du kan skabe de bedste rammer for et succesfuldt møde for din chef. Heldigvis ved du, hvor du skal henvende dig først, når du har afdækket ’investortyperne’. Det bliver det her center med ultragode mødefaciliteter i Nordsjælland. Du er nemlig helt sikker på, at de til enhver tid kan imødekomme dine krav. Og det er fuldkomment rigtigt. Det kan de. Du skal bare give dem besked så hurtigt som muligt.