Det er altid overvældende at skulle flytte. Og det har det også været for jer. Også selvom I faktisk er meget cool. Det der med lige pludseligt at befinde sig på Sjælland og skulle følge med i tempoet, som hersker dér har været noget af en udfordring. Men I har fundet rytmen. Og I overlever. Ingen skal være i tvivl om det. I har nemlig prioriteret at sætte jeres nye bolig i stand. Helt fra bunden. Og det er et stort projekt. Men det må gerne tage tid. Og det – har I opdaget – er der ret mange sjællændere, der har stor respekt for. De har ikke selv tålmodigheden til at vente på, at de finder den rigtige løsning. Alt skal bare ske her og nu. Ikke hos jer.

I har taget jer tid

I har taget jer tid til at lede efter de bedste montører, der kan installere nye vinduer på Sjælland. I har taget tiden til at finde de billigste forhandlere af Rationel vinduer på Sjælland. Ok, der var da godt nok et tidspunkt, hvor I gik lidt i panik. Der var nemlig en af de der montører, der spurgte, om I ville have vinduer fra Velfac eller om det absolut skulle være vinduer fra Rationel. I havde slet ikke overvejet, at der kunne være vinduer fra et andet firma end Rationel. Egentlig betyder det ikke så meget for jer.

Vinduesmontage

I er nemlig overbeviste om, at de vinduer som den bedste montør foreslår, at I skal have sat i jeres nye hus, vil være den bedste løsning. Og som sådan et slags sikkerhedsnet, så har I også haft besøg af en bygningskyndig ven, som har sagt, at det er ligegyldigt, om det bliver vinduer fra Rationel eller Velfac, der bliver sat i. Det, der betyder noget, er, at de bliver sat i snarest. Vinduesmontage kan ofte have lidt ventetid.

Og her er det så, at I er ved at kigge lidt mere grundigt på finanserne. Der skal være penge til at betale for arbejdet. Og det her med nye vinduer på Sjælland er altså ikke en helt billig affære. Det er en investering. Og det ved I også godt. Det er en investering i jeres fremtid. Det er en forbedring af huset, som I købte for et lille års tid siden. Og det er en investering, der sikrer, at jeres hus stiger i værdi. Og det vil det blive ved med at gøre.

Et bedre indeklima

Det er jo sådan at enhver forbedring i huset, som I laver, vil bevirke, at det får et bedre indeklima – og man skal jo også kalkulere med usynlige investeringer: Godt indeklima betyder mindre sygdom og dermed også en gladere familie. Og familie er jo det, som I gerne vil stifte.

I er på det rigtige spor: I skal skabe de bedste betingelser for jeres fremtid. Og nu, hvor I har pengene til det, så skal der bare sættes nye vinduer i jeres hus. I venter ikke småfolk endnu. Men I skaber de bedst mulige betingelser for, at I kan byde dem velkommen. Måske allerede til næste år. Det er også næste år, I har besluttet at kigge nærmere på Solceller.