Endnu engang har du involveret dig i et projekt, som du slet ikke er kvalificeret til. Men din entusiasme og din vilje fik de andre til at stemme for, at du også skal være med i projektet. Ærlig talt – der er altid brug for frivillige til den slags projekter. Så du er virkeligt velkommen. Det handler om, at I skal have gjort jeres boldklub synligere i gadebilledet. Det er en lille boldklub. I har det hyggeligt sammen – og jeres trænere er virkeligt professionelle. Men fordi der er den her store klub i nabobyen, så oplever I, at mange potentielle medlemmer siver over til naboen. Det vil I gøre noget ved. Og det handler derfor om, at folk her i byen skal kende jeres klub. I skal have flere medlemmer. Og ja, det bliver svært, men det er ikke en umulig opgave.

Klistermærker ses i trafikken

Naturligvis har I talt med naboklubben om at lave et samarbejde. De er ikke døve for jeres argumenter. Men de er meget langsomme til at give svar og til at komme i gang med handling. Derfor skal der sættes lidt ekstra ind fra jeres side. I har derfor lavet en kampagne – sådan kalder den der reklamemand, som leder projektet, det. Den handler om at I skal have lavet klistermærker til biler – du ved dem der, I kan sætte i bunden på bagruden, så ham, der kører bagved lige ser, at I kender klubben.

Du har fået til opgave, at finde sådan et sted, hvor de kan lave den slags klistermærker til biler. Og du har fået et budget. Nu skal du så til at finde ud af, hvor du kan købe den slags. Det er totalt ukendt land for dig. Klistermærker til biler? Det er noget, du måske har set på en tankstation et eller andet sted – dengang for længe siden, da man kunne købe sådan et ovalt lille klistermærke, der stod ”DK” på, og selv sætte på sin bil.Nå ja – din hustru bruger også klistermærker til gaver og sådan noget.

Kan de fås på bestilling mon?

Reklamemanden har givet dig nogle anvisninger for, hvor store klistermærket til biler må være. Der findes sådan nogle standarder, som skal følges. Du leder på nettet. Du har søgt efter ”klistermærker til bil” og har været heldig at finde et sted, hvor de forklarer, hvad det egentlig er, og hvordan de skal og kan bruges. Du har sådan set aldrig tænkt på det. Men der står nogle ret fornuftige ting på et af de sites, du har fundet. Bl.a. så er det måske lige værd at tænke over, at klistermærket til bilen skal sidde udvendigt.

Der er mange krav

Det bliver derfor udsat for vejr og vind – regn, sol, vand og vaskehal. Det kan derfor ikke bare være sådan en almindelig etikette. Samtidigt skal det heller ikke være et klistermærke, som bilejeren ikke kan komme af med. Du kender det nemlig. Du har prøvet af stå der i en akavet stilling, for at fjerne et klistermærke på bilens bagrude.

Det tog dig meget lang tid at få det af. Så du skal også lige indtænke, hvilken form for limning klistermærkerne til bilerne skal have. Let aftagelige skal de dog være. Og endnu bedre, hvis man selv kan lave klistermærker som man vil have dem!