Du har en dårlig vane med altid lige at kigge din kalender igennem. Sådan mindst 6 måneder frem. Jo, jeg ved godt, at vi – som danskere – elsker at planlægge og koordinere. Men altså. Du behøver ikke hele tiden at blive mindet om, at du går på pension den 25. august 2023. Det er nemlig den dato, hvor din leasingkontrakt på den store bil udløber. Og fra den 26. august har du derfor ikke brug for en bil længere. Men det ligger altså langt ude i fremtiden endnu. Og jeg kan forsikre dig om, at du helt sikkert bliver mindet om, at du går på pension.

Blomster til døren

Der vil nemlig blive ringet på din hoveddør adskillige gange i dagene op til den 25. august. Den ene dag vil det være mindst ét bud, fra den butik, der har blomsterudbringning i København – Amager Blomster, som skal aflevere en stor buket blomster til dig. Med takkekort for mange års godt samarbejde. Og ønske om et godt og langt liv som pensionist. Den næste dag vil der komme endnu flere buketter fra blomsterforhandlere, der kun har blomsterlevering på Amager. Buketterne vil komme fra kollegaer og tidligere samarbejdspartnere, der også ønsker dig en god tilværelse som pensionist. Og de vil naturligvis også skrive på kortene, der ledsager buketterne, at de kommer til at savne dig og dit gode humør. Din viv vil sikkert fortvivle, fordi så mange blomstervaser ejer I simpelthen ikke.

Nyd dagen i dag

Men der er altså godt syv måneder til, at det sker. Så tag det roligt. Nyd, at du er et populært menneske, der fungerer godt i forskellige sammenhænge med ledere og kollegaer. Og nyd nu lige, at du har arbejde. Du kommer jo til at savne det. Du skulle måske overveje at finde en hobby, som du kan sysle med, når tilværelsen som pensionist for alvor sætter ind.

Fem fordele ved at sende blomster

  1. Overraskelse og glæde: Blomsterlevering kan overraske og bringe glæde til modtageren.
  2. Lethed: Levering af blomster gør det nemt at sende en tanke til nogen uden at skulle bekymre sig om at aflevere dem personligt.
  3. Belejlighed: Blomster kan leveres direkte til modtagerens dør, hvilket er praktisk for både afsender og modtager.
  4. Fleksibilitet: Blomster kan leveres når som helst, hvor som helst, og kan tilpasses specifikke ønsker og behov.
  5. Påmindelse om kærlighed og værdsættelse: Blomsterlevering kan være en påmindelse om kærlighed og værdsættelse til modtageren.