Din bil er af lidt ældre dato. Den har tjent dig godt. Du er glad for den. Familiebilen. Den fungerer udmærket. Der er sådan set ikke nogen grund til, at du skifter den ud. Du skal bare blive lidt bedre til at få den sendt til service og de der årlige små tjek, som den har brug for. Det har du lovet dig selv, at du nok skal gøre. Du har da også fået at vide, af ham teknikeren på værkstedet, at hvis du sørger for et godt tjek sådan ca. hvert år og samtidigt også får lavet den nødvendige bæredygtige rustbeskyttelse, så kan bilen holde i mange år endnu.

Det er vigtigt

Det der med rustbeskyttelse af bilen havde du selv tænkt på. Du havde bare ikke fået gjort noget ved det. Så nu fremstod teknikeren som en lidt formanende faderskikkelse, da han fortalte dig om rustbeskyttelse. Du brød dig ikke om det. Men du bed det i dig og nikkede. Du spurgte da også om, hvor du skulle sende din bil til behandling imod rust.

Tectyl er klart bedst

Du fik at vide, at der findes nogle gode servicecentre med Tectyl i Odense. Dem kan du ringe op og bestille en tid hos. Fik du et telefonnummer til et af de servicecentre? Selvfølgelig gjorde du ikke det. Det er jo sådan, at de der teknikere ikke har et særligt godt forhold til orden i deres telefonnumre. Så selv om teknikeren ledte efter et telefonnummer på sin mobil, så kunne han ikke finde det. Han lovede dig dog, at han ville SMS’e det til dig. Ja, tak. Den tror du ikke på. Kan han overhovedet huske, hvad du hedder? Du ved godt, at du selv må finde kontaktoplysningerne på et servicecenter, der kan lave rustbeskyttelse på din bil. Du laver derfor en kort og nem søgning på nettet. Du skriver bare din lokation og tectyl ind i søgefeltet – og vupti: Der har du adresser og kontaktoplysninger på adskillige servicecentre. Du ringer til det, der ligger nærmest på din bopæl. Og du får booket en tid. Det er en fuldkommen smertefri proces. Nemt.

Så er der styr på sagerne

Og du kører naturligvis din bil ned til servicecenteret på det aftalte tidspunkt. Her får du at vide, at hele processen vil tage et par dage. Du får en lille bil stillet til rådighed. En lånebil. Du kan bruge den i de dage, hvor de behandler din bil. Du skal bare sørge for at levere den tilbage med fuld benzintank. Du bliver naturligvis glædeligt overrasket over deres fine tilbud om lånebilen. Det er jo essentielt, at du kan køre børnene i skole i morgen og overmorgen også. Og du vil da også gerne en tur ud til byggemarkedet, som ligger lidt udenfor byen. Så det er rart, at servicecenteret har tænkt på at låne dig en bil, så længe de behandler din. Det får dig til at give dem en ekstra stjerne, når du anmelder dem på det der site. Og ja, du skriver da også en god anbefaling til dem, som de kan bruge på deres eget site.